U kunt deze reis gerust exclusief noemen. We organiseren de groepsreis "Harz en Hemelschijf" in 2012 eenmalig voor maximaal 8 deelnemers. Vanaf Deventer CS rijden we gezamenlijk naar Wernigerode in het oostelijke gedeelte van de Harz. Hier overnacht u in het 4-sterren Harzer Kultur- & Kongresshotel op 100 meter van het centrum van Wernigerode.

Wie de Harz bezoekt zal ook naar de Brocken moeten. De berg is niet alleen bekend door de sagen en legenden rondom de Harzer heksen en de duivel, maar was ook een belangrijk strategisch punt voor de russische soldaten in de DDR. Daarnaast brengen we een bezoek aan de hemelschijf van Nebra, een 3.600 jaar oude afbeelding van de kosmos.

We willen u ook kennis laten maken met minder bekende bezienswaardigheden. Met name deze programmapunten zijn bij een breed publiek niet bekend – dit willen wij graag zou houden – en hebben daar de woensdag voor ingepland. Op maandag zult u al een voorproefje krijgen als we rondom Blankenburg en Halberstadt onderweg zijn.

Tijdens de gehele reis is een nederlandstalige reisleiding aanwezig. Met een enorme schat aan wetenswaardigheden over de regio.

Inclusief:

- Transfer Deventer – Wernigerode v.v.

- 6 x overnachting in het 4**** Harzer Kultur- & Kongresshotel in Wernigerode

- Ontbijtbuffet

- Stoomtrein naar de Brocken v.v.

- Entree Brockenhuis

- Entree Bezoekerscentrum Nebra

- Entree Landesmuseum Halle (prehistorisch museum)

- Entree Informatiecentrum Goseck

- Alle transfers in de Harz, Hemelschijf en Halle

- Nederlandstalige reisbegeleiding

- Toeristenbelasting

Reisperiode 2012

za. 16 juni t/m vr. 22 juni 2012

meer informatie op: Duitsland-Vakantieland.com